Forum Cinemas: konkurents tiheneb

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemas juht Kristjan Kongo
Forum Cinemas juht Kristjan Kongo Foto: Mihkel Maripuu

Forum Cinemase Balti juht Kristjan Kongo kommenteeris kinoketi Cinamoni vene investorite kätte minemist tunnistades, et konkurents tiheneb.

«Kui palju nüüd Cinamoni veel lisaks ostuhinnale jõutakse investeerida, seda ma kommenteerida ei oska, kuid investeerimisvajadused on meie info kohaselt seal kõrged,» ütles Kongo.

Ka Forum Cinemas oli Cinamoni ostmisest huvitatud. «Kõigist kolmest Cinamoni kinost oli Forum Cinemasel kõige suurem huvi just Tartu kino osas. Kindlasti muudab see meie jaoks pilti Tartus. Forum Cinemas on otsustanud investeerida uutesse projektidesse,» selgitas Kongo.

Intervjuus Postimehele ütles Kongo mõni kuu tagasi, et Forum Cinemas tahab Tartusse luua kobarkino. Postimehele teadaolevalt käivad neil läbirääkimised näiteks Lõunakeskusesse planeeritava kino opereerimiseks. Täna Kongo veel uutest projektidest siiski lähemalt rääkida ei soovinud.

Tänane Äripäev kirjutas, et eelmisel nädalal ostis Vene päritolu DLT Capital OÜ Baltimaades tegutseva kinoketi Cinamon. Muuhulgas Tartus kinoteatrit omava Leedu taustaga Cinamoni müügihind võis olla ligi viis miljonit eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles