Proovisõit: uus Nissan Juke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Nissan Juke
Uus Nissan Juke Foto: SCANPIX

On vähe autohuvilisi, keda 2010. aastal tootmisse jõudnud Nissan Juke ükskõikseks jätaks. Ühed kiidavad siiani Jaapani disainerite julgust, teised jällegi soovitavad Juke-il minna iludusvõistlustele konkureerima Pontiac Azteciga. Nelja-aastaseks saanud autot otsustas Nissan uuendada, ja tulemusega sai What Car?i ajakirjanik Olev Toom tutvuda Portugalis. Rohkem pilte leiab siit.

Nii kirju välimusega auto juures ei hakka kõik uuendused kohe silma, sestap võtame spikriks Nissani pressiteate, kus märgitakse, et uue kuju on saanud nii esi- kui tagakaitseraud, radiaatorivõre, küljepeeglid, tagalaternad ja ülemised esilaternad. Tulede juures on kasutust leidnud bumerangimotiiv, millega Nissan minu mäletamist mööda välja tuli Note-i esimese mudeli juures. (Tollel mäletatavasti ulatusid tagalaternate bumerangid tükk maad katusesse, küllap helikopteripilootide tähelepanu tõmbamiseks).

Muudatustest hoolimata on Juke selgesti äratuntav ning tänaval märgatav -- eriti uue, minu igakülgset heakskiitu leidva erekollase värviga värvituna.

Loe sellest, milliseid uuendusi leiab Juke´i interjööris, tehnilistes näitajates ning sõidumugavuses, Whatcar?ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles