Galerii: Eesti parimaks mobiilirakenduseks valiti Taxify

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti parima mobiilirakenduse tiitli võitis tänavu taksotellimisrakendus Taxify.

Taxify asutaja Markus Villig ütles E24-le, et võitu küll loodeti, kuid samas kardeti ka tugevaid konkurente, eriti ajaplaneerimisrakendust Weekdone.

Lähitulevikus hakkab ettevõte oma teenuseid pakkuma ka Riias ja Vilniuses ning kasutajate hulk plaanitakse kasvatada aasta lõpuks paarisaja tuhandeni.

Hetkel on ettevõttes 10 töötajat, lähikuudel loodetakse juurde palgata viis-kuus inimest.

Konkursi äri ja kaubanduse kategooria parimateks kuulutati meeskonnajuhtimise vahend Weekdone ja taksotellimisäpp Taxify. Weekdone pälvis ka Nutikaitse 2017 turvalise lahenduse eriauhinna. Hariduse ja kultuuri valdkonna võitis Rahva Raamatu mobiilirakendus. Meelelahutuse kategooria võitis reisirakendus Like A Local Guide ning riigi ja kohalike omavalitsuste sektoris RMK äpp. Tervise ning spordi valdkonna ning Facebooki rahvahääletuse võitja oli Sportlyzer treeninguäpp.

«Eesti parim mobiilirakendus 2014» konkursile esitati viies kategoorias 71 rakendust. Nominentide seast valiti üldvõitja ja rahva lemmik, kui ka tööd, mis esindavad Eestit rahvusvahelisel mobiilirakenduste konkursil World Summit Award Mobile. Konkursi žüriis oli Taavi Kotka, Margus Simson, Tiit Tammiste, Vladimir Funtikov, Janno Siimar, Katri Ristal, Hans Lõugas, Asko Seeba, Heidi Kakko ja Raivo Hein. Konkurssi rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles