Emaettevõte ühendas Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallegg ja Rakvere lihakombinaat ühinevad.
Tallegg ja Rakvere lihakombinaat ühinevad. Foto: Liis Treimann

Põhjamaade kontsern HKScan ühendas Eesti tütarettevõtted Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi – ettevõtete nimed on ühtlustatud Eestis, Lätis ja Leedus, teatas kontsern.

Ühendatud ettevõtte uueks nimeks on AS HKScan Estonia.

2013. aasta suvel antud suuniste kohaselt muudeti ära ka Läti ja Leedu üksuste ärinimed. Läti AS-ist Rīgas Miesnieks sai 30. mail 2014 AS HKScan Latvia, ning Leedu UAB-st Klaipėdos Maisto Mėsos Produktai sai 27. mail 2014 UAB HKScan Lietuva.

Muudatused ei mõjuta mitte kuidagi olemasolevaid tootebrände. Ühinemine on puhtalt õiguslikku laadi ning ei avalda mõju ettevõtte töötajatele.

Kontserni teatel on uue nimestruktuuri eesmärk täpsustada HKScani brändistrateegiat ja tugevdada Grupi identiteeti nii sisemiselt kui ka väliselt. Suunised on osa 2012. aastal alustatud strateegilisest ja organisatoorsest ümberkorraldusest, mille eesmärk on parandada HKScan Grupi kasumlikkust ja tõhusust ning ehitada üles tugev ja ühtne korporatiivkultuur.

HKScan Grupi 2013. aasta netokäive oli 2,5 miljardit eurot ning kontsernis töötas ligi 11 000 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles