Linnamäest sai BNSi ainuomanik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia suuromanikud Mart Kadastik ja Margus Linnamäe (paremal).
Eesti Meedia suuromanikud Mart Kadastik ja Margus Linnamäe (paremal). Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Margus Linnamäe MM Grupi tütarettevõte UP Invest omandas möödunud nädala lõpus täisosaluse BNSi omavas Uudisvoog OÜs.

Kui mai alguses omandas UP Invest 55-protsendilise osaluse Uudisvoog OÜs, siis reedel ostis firma Ilmar Kompusele kuuluvalt Koha Capitalilt ka ülejäänud 45 protsenti Uudisvoog OÜst.

MM Grupi juhatuse liige Margus Linnamäe on varem öelnud, et kuna ta oli juba varem investorina meediaärisse sisenenud, siis tundus ettepanek liituda BNSi omanikeringiga igati loogiline.

Alates maist juhib BNS- pikaajalise meediajuhi töökogemusega Sven Nuutmann. Ta on varem öelnud, et soovib arendada BNSis välja senisest laiapõhjalisemad klienditooted. «BNS on väga tugeva ajaloo ja meeskonnaga meediaettevõte. Minu peamiseks eesmärgiks on laiendada pakutavate toodete valikut muutunud meediamaastikul. Samuti on oluline juba olemasolevate toodete parem ja jõulisem positsioneering turul. Peame säilitama liidripositsiooni Eestis ja Leedus ning tugevdama ettevõtte positsiooni Lätis,» lausus Nuutmann mai alguses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles