Maxima grupp sai naisjuhi

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MAXIMA GRUPĖ juhi kohale asub praegune turundusdirektor Neringa Janavičiūtė.
MAXIMA GRUPĖ juhi kohale asub praegune turundusdirektor Neringa Janavičiūtė. Foto: Maxima

Alates 3. juunist asub MAXIMA GRUPĖ juhi kohale praegune turundusdirektor Neringa Janavičiūtė. Ettevõtte senine peadirektor Mindaugas Bagdonavičius jätkab Maxima grupi valdusfirma Vilniaus Prekyba juhatuse esimehena.

Maxima grupp korraldab jaemüügi ettevõtete tegevust Leedus, Lätis, Eestis, Poolas ja Bulgaarias. «MAXIMA GRUPĖ on loonud suure ja eduka rahvusvahelise jaekauplusteketi. Arvestades ettevõtte pikaajalist strateegiat oleme otsustanud paremini defineerida ettevõtte tegevuse, vastutuse ning prioriteedid,» ütles valdusfirma Vilniaus Prekyba juhatuse esimees Mindaugas Bagdonavičius.

Neringa Janavičiūtė on Vilniaus Prekyba ettevõtetes töötanud juba alates 1994. aastast, alustades oma karjääri kommertsdirektorina. Hiljem töötas ta Maxima grupi ettevõtete müügi- ja turundusosakondades. 2002. aastal avas ta Vilniaus Akropolise juhina Baltikumi suurima kaubanduskeskuse Akropolis. Viimased kuus aastat on ta töötanud Maxima grupi ettevõtete turundusdirektorina ning olnud ettevõtte direktoraadi liige.

«Olen tänulik usalduse eest, mis mulle on omistatud ning olen valmis panustama ettevõtte jätkuvasse edusse. Minu peamised eesmärgid hõlmavad grupi ettevõtete jätkuvat kasvatamist, rahvusvahelise kompetentsi, juhtimise ning maine tugevdamist ning MAXIMA GRUPĖ strateegiliste eesmärkide saavutamist,» ütles Neringa Janavičiūtė.

Tänavu aprillis Maxima grupi valdusfirma Vilniaus Prekyba juhatuse esimeheks saanud Mindaugas Bagdonavičius vastutab ka Akropolis grupi ettevõtete tegevuse eest ja koordineerib jaekaubanduse arendamist Hispaanias.

2007. aastal loodud Maxima grupp juhib jaemüügiettevõtete tegevust Leedus, Lätis, Eestis, Poolas ja Bulgaarias. 2013. aasta lõpus tegutses nendes riikides kokku 508 Maxima, Aldik ja T-marketi kauplust, neist 230 Leedus, 144 Lätis, 71 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kõikides riikides kokku annab Maxima grupp tööd ligi 30 000 inimesele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles