2 märki, et töötad kohutava ülemuse alluvuses

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehv ülemus võib olla ka võimalus.
Kehv ülemus võib olla ka võimalus. Foto: SCANPIX

BP sisekommunikatsioonidirektor Katie Mehnert kirjutas LinkedIni postituses, et kõik juhid ei ole võrdselt võimekad ning tõenäoliselt kohtab igaüks oma karjääri jooksul väga erinevaid juhitüüpe.

Mehnert tõi aga välja mõned märgid, mis näitavad, et sul on eriti halvasti läinud. Businesse Insider tõi välja kaks oma lemmikut:

1. Tal pole visiooni
Mehnerti sõnul edutatakse tihti inimesi lihtsalt sellepärast, et nad näitavad tulemusi, mitte sellepärast, et neil on visioon. Kui su ülemusel on «tunnelinägemine», siis oota kaost ja segadust.

2. Tema hüüdnimi on «kõiketeadja»
Kõiketeadja teab iga vastust, erakordsed juhid on aga uudishimulikud. Kõiketeadjaga pole mitte mingit mõtet vaielda – sa ei võida iialgi, nii et ära parem isegi proovi. Pigem lihtsalt naerata ja täna neid nende intelligentsuse eest.

Mehnerti sõnul on juhte, kes õpivad ja saavad paremaks ning selle protsessi kogemine võib olla väga kasulik. Ta ütles, et mõned tema suurimad tõusud karjääriredelil on tulnud sellest, kuidas ta halva juhtimisega hakkama sai.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles