Ekspress Grupp võõrandas pool Õhtulehest ja Ajakirjade Kirjastusest Janek Veeberile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Veeber.
Janek Veeber. Foto: Kristjan Teedema

AS Ekspress Grupp on võõrandanud edasi AS-lt Eesti Meedia omandatud 50% osalused AS-is Ajakirjade Kirjastus ja AS-is SL Õhtuleht OÜ-le Suits Meedia. AS-il Ekspress Grupp säilib nimetatud aktsiaseltsides varasem 50%-line osalus, teatas ettevõte börsile.

Aktsionäride otsuse alusel on AS-i Ajakirjade Kirjastus ja AS-i SL Õhtuleht nõukogudes vahetatud AS-i Eesti Meedia esindajad OÜ Suits Meedia esindajate vastu. Uuteks nõukogu liikmeteks on Janek Veeber, Andrus Esko ja Marko Kaevando.

Janek Veeberile kuulub läbi valdusettevõtte AS Giga ainuosalus OÜ-s Suits Meedia, osalus Tartu soojamajandusettevõtetes, ehitus- ja transpordiettevõtetes ning kinnisvara valdusettevõtetes, samuti laevandusfirmas Lindaliini AS. Talle kuulub ka kruusa- ja liivakaevandamisega tegelev AS Telver. Janek Veeber on juhatuse liige järgmistes äriühingutes: Kerge Puhkus OÜ, OÜ Giga Investeeringud, OÜ Estonian Fish Export Service, OÜ Anneteam Invest, Tartu Keraamika OÜ, OÜ Suits Meedia, OÜ Anneteam, AS Telver, Hajime OÜ, AS Giga ja nõukogu liige Lindaliini AS-is ja AS-is Fortum Tartu,

Andrus Esko on nõukogu esimees AS-is Giga ja AS-is Telver, ta on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduseriala ja töötanud ka ajakirjanikuna.

Marko Kaevando on vandeadvokaat ja Advokaadibüroo Kaevando & Partnerid osanik. Ametist tulenevalt kuulub ta mitmete äriühingute juhtkonda.

Uutele nõukogu liikmetele ei kuulu AS-i Ekspress Grupp aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles