Jakunin: koostöö Balti kolleegidega on äärmiselt oluline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Jakunin.
Vladimir Jakunin. Foto: SCANPIX

Läänemere regiooni hea struktuuriga transpordivõrk teeb Eestist olulise koostööpartneri, tõdes Tallinnas peetud majanduskonverentsil esinenud Venemaa raudteede juht Vladimir Jakunin.

«Transport on piire ületav nähtus, seepärast aitavad meie professionaalsed huvid poliitilise kliima soodustamisele kaasa,» rõhutas Jakunin.

«Läänemere regioonis on hästi välja arendatud raudteede ja sadamate struktuur. Seepärast on koostöö selle regiooni kolleegidega meile äärmiselt oluline.»

Need eesmärgid nõuavad koostöö tihendamist, uusi ühiselt vastu võetud otsuseid, kindlamat transiidivoogude juhtimist,“ ütles Jakunin. «Aasta tagasi toimunud konverents «Strateegiline partnerlus 1520: Läänemere regioon» näitas, et meie põhilised majandushuvid kattuvad. Varem või hiljem peavad seda tunnistama ka võimul olevad poliitikud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles