Nõuanne: vääna oma Sony PS3 viimane välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony Playstation 3 mängukonsool
Sony Playstation 3 mängukonsool Foto: SCANPIX

Pole veel neljanda põlvkonna mängukonsooli ostnud? Või lihtsalt avastasid, et uue põlvkonna ilmumisega pakutakse PS3 saiaraha eest? Kuuldused PS3 surmast on suuresti liialdatud.

Portaal Engadget annab kolm lihtsat näpunäidet, kuidas PS3 veel kaua mängumõnu saada.

Playstation Plus ja kohe!
Kui veel ei ole, siis tuleb see tellimus kindlasti ära teha. Tõsise mänguri jaosk üsna tühise aastamaksu eest saab iga kuu juurdepääsu hunnikule tasuta mängudele. Ja kui mäng on juba alla laaditud, siis saab seda mängida seni, kuni see su konsoolis on olemas. Pakutakse näiteks selliseid hitte nagu Super Street Fighter IV, Infamous 2, LittleBigPlanet 2, Far Cry 3, Assassin's Creed III ja veel üle saja nimetuse. Ainuke häda: erinevates regioonides on mängude valik erinev ja Eesti ei pruugi alati kõige magusamaid pakkumise saada.

Vaheta välja kõvaketas
Aga kuhu kogu see tasuta mõnu mahutada? Selle asemel, et uute installimiseks vanu kustutada, suurenda parem salvestusmahtu, viska konsooli näiteks 300GB kõvaketas. Või 500GB või lausa 1TB, rohkem on uhkem. Vaja on 2.5“ SATA ketast, mis ei maksa kuigi palju. Nupumehed soovitavad 5400rpm ketast, mis sarnaneb PS3 originaalile ja ei lähe liiga kuumaks. Kettavahetus on natuke keerulisem, kui mälupulga pessa pistmine, aga kui kruvikeeraja käes seisab, pole selles midagi koledat. Enne ei tohi vana ketta sisust unustada varukoopiat teha. Juhendid kettavahetuseks leiab siit.

Kasuta uut kontrollerit
Sony uus DualShock kontroller on lihtsalt nii palju parem kui eelmine. Ilusam ja mugavam ja täpsem. Tõsi küll, puutetundlik plaat vana konsooliga ei tööta ja juhtmevabadus ka mitte. Pult peab sabapidi konsooli küljes olema. Aga nupud ja juhtkangid funktsioneerivad mängudes suurepäraselt ja see ongi mängurile kõige tähtsam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles