Eesti ärimees sattus Pariisi tänavatele kodutuks

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutusärimees Raivo Kaer aastal 2004.
Meelelahutusärimees Raivo Kaer aastal 2004. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Otsustasin istuda esimesele ettejuhtuvale rongile ja see tõi mind saatuse tahtel Pariisi. Seitse kuud elasin kodutuna tänaval, elatusin kerjamisest, kuid 1000 eurot kuus, mille inimesed annetasid, võimaldasid Pariisi tänavapoisina hakkama saada,» kirjeldas Õhtulehele oma elujuhtumisi mitu aastat Eesti meelelahutusäris tegutsenud, lõpuks aga pankrotistunud ja võlgadesse jäänud Raivo Kaer (33).

Tuntuks sai Raivo peamiselt sellega, et korraldas 2000. aastal Rakveres tormikahjustuste heategevuskontserdi ja põrus sellega: jäi paljudele esinejatele võlgu ja sõitis lõpuks välismaale.

Raivo on Prantsusmaa pealinnas töötu, tegeleb võimaluste piirides inimõigustega ja on tunnistatud 80 protsendi ulatuses invaliidiks.

Hoolimata sellest, kas tal on läinud hästi või halvasti, on teda alati saatnud alkohol.

Parematel päevadel algasid tema hommikud Martiniga, päeval – ärikohtumiste ajal – segas ta kohvi või tee sisse viskit ning õhtul kulistas suuremates kogustes kangeid vägijooke.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles