Arengufondi investeerimisettevõtte Smartcap juht lahkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arengufond.
Arengufond. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti Arengufondi investeerimisettevõtte Smartcap fondijuht Seppo Ari Sneck lahkub poolte kokkuleppel ametist.

«Sneck on väga professionaalne fondijuht ja tema usk Smartcapi ja Arengufondi missiooni on tugev,» ütles Arengufondi juhatuse esimees Tõnis Arro fondi teates.  «Seitsme koos töötatud kuu järel mõistsime aga ühiselt, et mitmetes strateegilistes küsimustes näeme asju erinevalt.»

Arro lisas, et vältimaks võimalust, et see Smartcapi sujuva arengu fookust hajutama hakkab otsustati pöörata uus lehekülg. «SmartCapi portfelliettevõtteid ja meie kavandatavaid investeeringuid muudatus ei mõjuta, nendega igapäevaselt koostööd tegevate professionaalide tiim on tugev, toimib hästi ning töökava on paigas,» nentis ta.

Uue fondijuhi otsingud on Arengufondi teatel juba käivitunud. Kuni sobiva kandidaadi leidmiseni täidab Smartcapi fondijuhi ning teise juhatuse liikme ülesandeid Arengufondi juhatuse esimees.

Eesti Ekspress kirjutas kuu aega tagasi, et Sneckil puudub kõrgaharidus ning kuigi selle puudumine ei ole probleemiks Soomes, kuid see on probleemiks Eestis, kus seadused nõuavad, et fondivalitsejal peab olema kõrgharidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles