Ülemiste City arendajaTechopolise käive kasvas kolmandiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laieneva Ülemiste keskuse 3D-vaade.
Laieneva Ülemiste keskuse 3D-vaade. Foto: Joonprojekt

Ülemiste City ärilinnaku ühe arendaja, Soome börsifirma Technopolis Plc müügikäive kasvas tänavu esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga 33,5 protsenti 39,7 miljoni euroni.

Ettevõtte kulumieelne tegevuskasum EBITDA kasvas 47,2 protsenti ehk 20,6 miljoni euroni, teatas ettevõte.

«Eriti hästi on läinud just Technopolis Ülemistel, kus müügikäibe kasv on tingitud äripindade jätkuvalt suurest täituvusest,» selgitas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

«Kvartali majandustulemusi on positiivses suunas mõjutanud eelkõige Lõõtsa tänav 8 asuva 24 000 ruutmeetri suuruse kolmiktorni valmimine eelmise aasta teisel poolel, mis tänaseks on pea 100 protsenti välja renditud,» lisas ta.

«Linnaku kasv tõstab kahtlemata meie tegevusefektiivust. Mida rohkem on meil inimesi ja erinevaid tugistruktuure, nagu lasteaed, kool, söögikohad, terviseasutused, seda atraktiivsem on linnak ka potentsiaalsetele uutele rentnikele,» kinnitas Gert Jostov.

«Sel aastal lükkame käima veel mitu uut projekti – neist suurimad on täna Lõõtsa tänav 5 asuva uue 13-korruselise büroohoone ja selle lähedal asuva parkimismaja ehitus, mis valmivad 2015. aastal. Selle aasta septembris avab linnakus uksed ka uus suur restoran,» märkis Gostov.

AS Technopolis Ülemisteon Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja.

Linnakus tegutseb täna üle 200 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ligi 6000 töötajat. Technopolis Ülemiste AS kuulub 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste ja 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles