Ajujahi finalist GoWorkaBit: eesmärk ei olnud ettevõtlusega tegeleda

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoWorkaBiti asutajad Gerli Veermäe, Kei Karlson ja Ethel Voites on kindlad, et suudavad inimesi paindlikumalt tööle harjutades ettevõtete tööjõumuresid lahendada.
GoWorkaBiti asutajad Gerli Veermäe, Kei Karlson ja Ethel Voites on kindlad, et suudavad inimesi paindlikumalt tööle harjutades ettevõtete tööjõumuresid lahendada. Foto: Peeter Langovits

Ettevõtluskonkursi Ajujaht ühe finalisti GoWorkaBit üks asutajatest Kei Karlson nendib, et tema eesmärk ei ole kunagi olnud ettevõtlusega tegeleda, vaid see lihtsalt kuidagi juhtus nii.

«Minul on teekond olnud hoopis teistsugune kui enamikul, kes on tahtnud hakata ettevõtlusega tegelema. Ma ei ole kunagi tahtnud ettevõtlusega tegeleda või sellega alustada, see lihtsalt kuidagi juhtus,» rääkis Karlson.

«Kuid GoWorkaBit sündis nii laheda tiimiga. Me jõudsime nii kaugele juba ja nii suure hooga, kui me alles hakkasime mõtlema, et et peaks selle kuidagi ära registreerima, et saaks kuhugi arveid esitada,» rääkis Karslon ettevõtte asutamisest.

«Mulle endale meeldib rohkem inimestega suhelda kui et teha mingeid aruandeid ja prognoose, aga meil on tiimis ka inimesed, kes on tahtnud äripoolega tegeleda ja see tasakaal on tiimis väga–väga hästi paigas,» lisas ta.

Karlsoni sõnul on ta eesmärgiks muuta inimeste elusid paremaks, neid oma teenusega aitan ning oma tegevust laiendada.

Pärast seitsmes saates toimunud keerulist sõelumist on Ajujah tänasesse finaali jõudnud lühiajalise töö otsijaid ja pakkujaid kokku viiv GoWorkabit, mobiilne takso tellimise rakendus Taxify ning puidu mõõtmise rakendus Timber Diameter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles