Eesti Bussis alustab tööd uus juhatuse esimees

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Alates tänasest on ASi Sebe reisijateveoga tegeleva tütarettevõtte Eesti Buss OÜ juhatuse esimees varem Lux Expressis ja Selveris töötanud Gunnar Obolenski.

Seni on Eesti Bussi juhatus tegutsenud kaheliikmelisena, teatas bussifirma.

Sebe juhi Kuldar Väärsi sõnul tingis kolmanda juhatuse liikme lisandumise soov tuua ettevõtte meeskonda täiendavat kompetentsi, arendamaks välja Eesti parim ning tugevaim riigisisene ühistransporditoode.

«Gunnaril on pikaajaline turundus-, müügi- ja tootearenduskogemus, mis on väga vajalikud, et viia ellu neid muudatusi, mida Eesti Buss oma toodete kujundamisel on plaanimas,» märkis Väärsi.

Konkurents rongi, teiste vedajate ning eelkõige isikliku sõiduautoga nõuab Väärsi sõnul värsket lähenemist.

Obolenski on varem töötanud Selveri Köögi toote- ja turundusjuhina ning Rakvere Lihakombinaadi tootejuhina. 2012. aastal töötas ta ka Sebe sõsarettevõttes Lux Express arendades uusi tooteid ning parandades teenusekvaliteeti. 

«Esimese ülesandena tahaksin Eesti Bussi tugeva ja hästitoimiva meeskonnaga hakata looma klientidele veelgi mugavamat ja nutikamat teenust,» märkis Obolenski.

«Kindlasti on üheks oluliseks märksõnaks ka koostöövõimaluste laiendamine Lux Expressi ja teiste Mootor Gruppi kuuluvate ettevõtetega,» lisas ta.

Eesti Buss on Sebe grupi tütarettevõte, mis opereerib 55 Eestisisest kaugbussiliini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles