E24 teeb otseülekande nutikate tervishoiuteenuste loomise lõpuürituselt

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garage48 üritus mullu Pärnus.
Garage48 üritus mullu Pärnus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sellel nädalavahetusel kohtuvad tervishoiu- ja IT-spetsialistid Garage48 Tallinn 2014 «Health & Wellness» üritusel, et luua uusi nutikaid lahendusi tervishoiuteenuste arendamiseks Eestis.

Pühapäeval alustab E24 otseülekannet Technopolisest, kus tutvustatakse, mis arendusnädalavahetusega meeskondade poolt valmis tehti.

See üritus on esimene Garage48 katse ühendada tervishoidu IT-ga ja tuua tervishoiutöötajad hackatoni. «Teadsime, et tervise- ja heaolu teema on populaarne, kuid ma ei suutnud ettekujutada, et huvi tervishoiusektori poolt nii suur on,» ütleb ürituse peakorraldaja Maarika Susi. Nädalavahetusele on registreerunud 104 osalejat, nende hulgas 19 tervishoiuspetsialisti.

48 tunni jooksul toimub intensiivne meeskonnatöö, millele uusi mõtteid arenguteks annavad ja oskusteavet jagavad personaalsed mentorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles