Ajastu lõpp: Nokia mobiiliüksuse müük Microsoftile viidi lõpule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Elop
Stephen Elop Foto: Reuters / Scanpix

Microsoft teatas ettevõtte Nokia Devices and Services omandamise lõpulejõudmisest. Omandamisprotsessi on heaks kiitnud nii Nokia aktsionärid kui ka riiklikud regulaatorid üle maailma.

«Meil on heameel täna tervitada ettevõtet Nokia Devices and Services oma perekonnas. Mobiilivõimekused ja väärtused, mille nad endaga kaasa toovad, edendavad meie transformatsiooni,» ütles Microsofti tegevjuht Satya Nadella.

«Koos partneritega pühendume me uudsete lahenduste pakkumisele järjest kiiremini, maailmas kus nutiseadmed ja pilvetehnoloogiad on esmatähtsad.»

Nokia endine president ja tegevjuht Stephen Elop alustab tööd Microsoft Devices Groupi asepresidendina. Elop hakkab juhtima laiendatud meeskonda, kuhu koonduvad Lumia nutitelefonid, tahvelarvutid, Nokia mobiiltelefonid, Xboxi riistvara, Surface ning kõrge pikslitihedusega ekraanidega (PPI) tooted ja lisaseadmed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles