Hagari pagaritööstust asus juhtima Aivar Tamm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hagari pagaritööstus.
Hagari pagaritööstus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

ASi Hagar juhatuse esimehena asus tööle Aivar Tamm. Varem on Aivar Tamm töötanud AS Ingman Jäätised juhatuse esimehe ja müügidirektorina, samuti erinevatel ametikohtadel ASis Pajunen.

Tema eelmine töökoht enne Hagarisse siirdumist oli rahvusvahelise toiduainetööstuse kontserni Unilever Eesti piirkonnajuht.

«Hagaril on ambitsioon arendada jõuliselt nii tootmist kui müüki. Leiame, et just Aivari teadmised ning kogemused logistika, müügi ja tegevjuhtimise valdkonnas loovad tugevad eeldused seatud eesmärkide saavutamiseks,» ütles Hagari üks omanik Peter Ingman.

ASis Hagar töötab 100 inimest. Ettevõtte müügikäive oli 2013. aastal 4,75 miljonit eurot. Tänvune I kvartali müügikäive kasvas võrreldes möödnud aasta sama perioodiga 14 protsenti.

Hagar valmistab pagaritooted (leib, sai, sepik, väikesaiad, kringlid) ning kondiitritooteid (koogid, tordid). Ettevõte on Baltikumi esimene ja suurim ciabatta’de tootja. Tuntumad kaubamärgid lisaks Hagarile on Pere ning Wabariigi.

ASi Hagar omanikfirma OÜ Masa Invest suuraktsionärid on Avo Kaasik ja Ingman Development Oy Ab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles