Tolaram kavatseb Kehra paberivabrikusse investeerida 200 miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Aswani ja keskkonnaminister Keit Rosimannus Pentus.
Sonny Aswani ja keskkonnaminister Keit Rosimannus Pentus. Foto: SCANPIX

Tolaram grupp plaanib Kehras asuvasse paberivabrikusse investeerida järgmise seitsme aasta jooksul ligi 200 miljonit eurot.

Peaminister Taavi Rõivas kohtus kolmapäeval Tolaram grupi nõukogu liikmetega, kes on Eestis, et pidada siin maha vaid kord viie aasta jooksul toimuv Tolaram grupi ja kõigi tema haruettevõtete ühiskoosolek. «See, et ülemaailmse haardega kontserni nõukogu koosolek just siin toimus, on Eestile tunnustus,» teatas valitsuse pressiteenistus BNS-ile.

«Grupi juhtkond on leidnud, et Eesti on piisavalt soodsa majanduskeskkonnaga, madalate maksudega ja bürokraatiavaba riik, et siia tugevalt investeerida ja oma ärisid laiendada,» seisab teates. Näiteks Kehras asuvasse paberivabrikusse investeeritakse järgmise seitsme aasta jooksul ligi 200 miljonit eurot.

Peaminister Rõivase sõnul tegutseb Eesti valitsus selle nimel, et olla atraktiivne välisinvesteeringutele, mis loovad uusi töökohti ja parandavad Eesti elu.

Tolaram gruppi, mille peakontor asub Singapuris, kuulub ettevõtteid rohkem kui kahekümnes Aasia, Aafrika, Euroopa ja Ameerika riigis. Eestis tegeleb ettevõte muuhulgas paberi- ja tselluloositootmisega Kehras ning kinnisvaraarenduse ja tekstiilitootmisega.

Tolaram grupi Eesti esindaja Sonny Aswany on Eesti aukonsul Singapuris, lisaks on ta valgetähe teenetemärgi kavaler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles