Homme algab Tallinnas mitmeid üritusi hõlmav rahvusvaheline IT-nädal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.
EASi juhatuse liige Martin Hirvoja. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Homsest kuni aprilli lõpuni toimub Tallinnas rahvusvahelise info- ja kommunikatsioonitehnoloogia nädal Estonian ICT Week, mille eesmärgiks on tuua Eestisse investoreid ja idufirmade loojaid, lootuses, et osa neist asutavad oma ettevõtte siin.

Osalejaid on registreeritud üle 1300, kellest enam kui pooled on väljastpoolt Eestit.

23. – 30. aprillini esmakordselt toimuva IT-nädala tehnoloogiaettevõtlusele keskenduvad üritused on suunatud nii era- kui avaliku sektori arvamusliidritele, ettevõtjatele ja tippametnikele.

«Eestis on juba pandud alus suurepärastele tehnoloogia- ja IT-idufirmade loomiseks ning arendamiseks vajalikele üritustele. Nüüd toome need ühte nädalasse kokku, et tekiks igakevadine rahvusvahelise haardega Tallinna IT-nädal,» ütles Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatuse liige Martin Hirvoja.

«Talsinki idee edasiarendamiseks on vaja, et lisaks maailmas juba väga nimekale sügiseti toimuvale Slushi konverentsile Soomes tekiks samalaadne tippsündmus kevaditi ka Tallinnasse. Muidu pole lootustki, et rahvusvahelised rahastajad ja idufirmade loojad Eestisse kokku tuleksid ning siin loodetavasti ka kanda kinnitaksid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles