Video: «Tasujate» režissöör tegi oma uusima filmi veebis vaadatavaks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasujad. Plakat.
Tasujad. Plakat. Foto: Marvel

Joss Whedon, kelle tehtud «Tasujate» filmid tõid sisse üle 1,5 miljardi dollari, tegi oma viimase filmi «In Your Eyes» veebis vaadatavaks samal kuupäeval, kui see esilinastus Tribeca filmifestivalil.

Filmi vaatamine maksab vaid viis dollarit, seega tunduvalt vähem kui kinopilet. «See on põnev – me katsetame uut levimoodust ning teenime iga vaatamiskorra pealt viis dollarit,» vahendab BBC Whedoni sõnu.

«In Your Eyes» on ulmeline armastuslugu, mille peaosalised Zoe Kazan ja Michael Stahl-David usuvad, et nende vahel on telepaatiline ühendus. Seda on võimalik vaadata Vimeo keskkonnas siin. Filmile võib kuvada hispaania, prantsuse, saksa, portugali ja jaapani keeles subtiitrid. Keskkonna kasutajad on kirjutanud juba üle 150 valdavalt positiivse hinnangu.

Joss Whedon on ulmeringkondades mõneti kultusliku auraga filmitegija; peale «Tasujate» on tema käe alt tulnud telesarjad «Vampiiritapja Buffy», «Dollhouse» ja kosmosevestern «Firefly».

Vaata treilerit!

In Your Eyes - Trailer from Bellwether Pictures on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles