Nike Fuelbandi tuleviku kohal hõljuvad tumedad pilved

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutikad spordikäevõrud Fitbit Force, Jawbone Up, Fitbug Orb ning Nike FuelBand SE
Nutikad spordikäevõrud Fitbit Force, Jawbone Up, Fitbug Orb ning Nike FuelBand SE Foto: SCANPIX

Sporditarvete tootja Nike kinnitas eelmisel nädalal liikvele läinud kuuldusi oma nutika spordikäevõru Fuelband arendusüksust puudutavate koondamiste kohta, kirjutab Techradar.

Kuigi ettevõte kinnitas, et plaanib olemasolevaid Fuelband tooteid edasi müüa ja vastavat tarkvara edasi arendada, ei öeldud vastavas pressiläkituses sõnagi uute mudelite kohta.

«Nike+ FuelBand on jätkuvalt meie äri oluline osa. Me jätkame Nike+ FuelBand rakenduse arendamist, toome turule uued värvivalikud ning me plaanime Nike+ FuelBand SEd ka lähitulevikus edasi müüa,» seisis pressiteates, kus kinnitati üksuse «väikesearvulisi koondamisi».

Techradari hinnangul võivad Nike´i raskused kantavate nutiseadmete segmendis, millele on juba mõnda aega plahvatuslikku kasvu ennustatud, tähendada sellesse ärisse investeerinud ettevõtetele karmi hoiatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles