Aasta ettevõtja konkursi kutse saab tänavu ligi 1500 ettevõtjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Aasta Ettevõtja 2012 ning Elutööpreemia laureaadi väljakuulutamine Nokia kontserdimajas.
Eesti Aasta Ettevõtja 2012 on Ruth Oltjer - Chemi-Pharm OÜ
Eesti Aasta Ettevõtja 2012 ning Elutööpreemia laureaadi väljakuulutamine Nokia kontserdimajas. Eesti Aasta Ettevõtja 2012 on Ruth Oltjer - Chemi-Pharm OÜ Foto: Viktor Burkivski

Sellest nädalast käivitus taas Eesti Aasta Ettevõtja konkurss, kuhu oodatakse kandidaate kuni 31. juulini, tänavu saadetakse konkursi kutse ligi 1500 ettevõtjale.

Konkursi korraldaja Ernst & Young Baltic ASi partner Ranno Tingase sõnul otsitakse Eesti ettevõtlusmaastikul järjest aktiivsemalt väljundeid kasvuks ja ekspordimahtude suurendamiseks ja lisaks lähiregioonile on paljud ettevõtjad oma pilgu suunanud ka näiteks Aasia turu poole.

«Võimekad ekspordilahendused on kindlasti ka tänavuse žürii huviorbiidis,» kinnitas Tingas. «Originaalsus, nutikus ja uuendusmeelsus on ettevõtjaks olemisel vajalikud omadused ja neid hinnatakse kõrgelt. Järjest tähtsamale kohale ettevõtete igapäevatöös on tõusmas näiteks IT-lahendused, mis aitavad kaasa kasvule ja võimaldavad ettevõttel mujal maailmas silma paista.»

Eesti Aasta Ettevõtja 2014 konkursile on oodatud kandideerima ettevõtete omanikud või omanikest juhid, kelle ettevõtted on turul tegutsenud üle kolme aasta, kus töötab vähemalt 10 inimest ning mille 2013. aasta käive on alates 2 miljonist eurost.

Konkurss kulmineerub 13. novembril Swissôtelis toimuva piduliku galaga, kus Eesti Aasta Ettevõtja 2014 kuulutab välja president Toomas Hendrik Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles