Tele2 uueks finantsjuhiks sai Kristina Toms

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Toms
Kristina Toms Foto: Tele2

Pärast Tele2 Eesti pikaajalise finantsjuhi Argo Virkebau valimist ettevõtte tegevdirektoriks nimetas ettevõte uueks juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks Kristina Tomsi.

Tele2 Eesti tegevdirektori Argo Virkebau sõnul toimus konkurss uue tippjuhi leidmiseks grupi sees ja finaali jõudis neli inimest eri riikidest.

«Kristina Tomsi kasuks rääkis selge visioon ettevõtte tulevikust, valdkonna tundmine ning tugev rahvusvaheline kogemus,» ütles Virkebau.

«Telekomiturul on suurte muutuste aeg ja Kristina teab kust kokku hoida ja millesse investeerida, et turuosa ja finantstulemusi tõsta,» lisas Virkebau.

Kristina Toms töötas seni Tele2 Eesti kontrollerina. Kristina on eelnevalt töötanud analüütiku ja finantsjuhina erinevates rahvusvahelistes ettevõtetes ning ka AIESECi presidendina. Kristina lõpetab EBSis rahvusvahelise ärijuhtimise magistriõpet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles