PRIA võttis Saaremaal asuva sadama pihtide vahele

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Saaremaal Mustjala vallas asuva Rannaaugu sadama ehitust rahastanud PRIA nõuab MTÜ-lt Vahuranna tagasi 185 000 eurot ehk umbes poole kogu eraldatud rahast, kuna PRIA hinnangul pole töid tehtud nõutud mahtudes, kirjutab Saarte Hääl.

PRIA eksperdid leidsid, et töid pole nende ekspertide hinnangul tehtud piisavas mahus. Sadama teise etapi tööde tegija, OÜ Mert juht Margo Berens väitis Saarte Häälele, et ei tea rahanõudest suurt midagi. Täpsemaid asjaolusid tuleks tema sõnul küsida Vahuranna esindajatelt.

MTÜ Vahuranna juhatuse liige Evald Sosnin kinnitas Saarte Häälele, et kõik on tehtud õigesti ning objektil jälgis tööde käiku omanikujärelevalve. «PRIA arvates oleme me muidugi kõik valesti teinud, kuid kõik on tehtud ausalt,» kinnitas Sosnin.

PRIA pressiesindaja Maris Sarv-Kaasiku sõnul nõutakse Rannaaugu sadama I etapi tööde summadest tagasi 90 854 eurot ja II etapi tööde rahast 94 669 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles