Vaata, kuidas TransferWise oma uues reklaamklipis briti pubikülastajaid üllatab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Taavet Hinrikuse ja Risto Käärmanni loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata.
“Taavet Hinrikuse ja Risto Käärmanni loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata. Foto: Toomas Huik

Humoorika reklaamiga üritab Eesti päritolu iduettevõte tähelepanu osutada kõrgetele tasudele, mida traditsioonilised pangad valuutaülekannete eest nõuavad.

Skype´i esimese palgatöötaja Taavet Hinrikuse ja endise PriceWaterHouseCoopersi ja Deloitte audiitorettevõtetes töötanud Kristo Käärmanni Londonis loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles