Tuludeklaratsiooni esitas elektroonselt üle 95% maksumaksjatest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulude deklareerimine.
Tulude deklareerimine. Foto: Liis Treimann

2013. aasta kohta esitas tuludeklaratsiooni 629 458 maksumaksjat, mis on 8 533 võrra vähem kui aasta tagasi samal ajal. Elektroonselt esitati 95,4% kõigist tuludeklaratsioonidest, mis on 0,4% rohkem kui eelmisel aastal.


 

2013. aasta eest pidid tuludeklaratsiooni esitama 35 057 füüsilisest isikust ettevõtjat, oma kohustuse täitsid tähtaegselt 32 056 füüsilisest isikust ettevõtjat.

Esialgsetel andmetel kuulub tagastamisele 92 miljonit eurot tulumaksu, mis on 6 miljoni euro võrra vähem kui mullu, mil tagastati 98 miljonit eurot tulumaksu. Juurde määrati 2013. aasta eest 22,1 miljonit eurot tulumaksu, mis on sama palju kui möödunud aastal.

Tänaseks on tagastatud 82,7 miljonit eurot tulumaksu, kohtutäituritele on üle kantud 3,1 miljonit eurot tulumaksu ja kontrollimist ootab veel 5,3 miljoni euro tulumaksu tagastamine.

Tulude deklareerimise tähtaeg oli sel aastal 31. märtsil, tulumaksu tasumise ja tagastamise tähtaeg on 1. juuli. Füüsilisest isikust ettevõtjatele ja neile, kes deklareerisid kasu või kahju vara võõrandamisest, on tulumaksu tasumise ja tagastamise tähtaeg 1. oktoober

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles