E24 teeb otseülekande majanduskonverentsilt «Suur-Eesti»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

E24 toob neljapäeval algusega kell 9:00 lugejateni otseülekande kõrgetasemeliselt majanduskonverentsilt «Suur-Eesti», mille korraldajateks on advokaadibüroo TARK GRUNTE SUTKIENE, ajaleht Postimees ja portaal E24.

Konverentsil arutatakse kas Eestil on võimalik saada suureks ning mida arvavad Eesti potentsiaalist rahvusvaheliselt tunnustatud kõnelejad ja arvamusliidrid.

«See on järjekorras kuues majanduskonverents, mida korraldame koostöös Postimehega ning tänavu oleme pilgu suunanud nendele küsimustele, mille ees Eesti seisab ning mis vajab vastust juba lähitulevikus – nimelt, kas meil on võimalik geograafilisest väiksusest hoolimata saada oma potentsiaalilt suuremaks riigiks kui praegu. Oleme kutsunud teema üle juurdlema rahvusvaheliselt tunnustatud kõnelejad ning loodame, et antud diskussioon toob kaasa uusi ideid ja vaatenurki Eesti suuremaks tegemisel,» selgitas advokaadibüroo TARK GRUNTE SUTKIENE juhtivpartner Aare Tark.

Konverents toimub Sokos Hotell Viru, Grande saalis ning seda modereerib meediaekspert Raul Rebane.

Konverentsi teemad:
• Konverentsi avasõnad, Aare Tark, TARK GRUNTE SUTKIENE juhtivpartner
• Maailm ja «Suur-Eesti», Siim Kallas, Euroopa Komisjoni asepresident
• Nägemus Eestist ja eestlaste majanduspsühholoogiast, Edward Lucas, ajakirja The Economist vanemtoimetaja
• E-lahendused kui Eesti võimalus maailmas läbi lüüa, Taavi Kotka, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi IT asekantsler
• Eesti suurelt Aasias: utoopia või võimalus?, Sonny Aswani, Tolaram Group, Eesti aukonsul Singapuris
• Immigratsioonipoliitika tugevused ja nõrkused Rootsi, Šveitsi ja Soome näitel, Jaan Männik Eesti Panga nõukogu endine esimees, Kaspar Näf, Šveitsi kolumnist ja ajaloolane, Jarmo Mäkela, Soome rahvusringhäälingu YLE diplomaatiline korrespondent.
• Välismaalane Eestis, Abdul Turay, Briti-Eesti kolumnist
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles