Märt Ots valiti rahvusvahelise energiaregulaatorite ühenduse ERRA aseesimeheks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurentsiameti peadirektor Märt Ots ütleb, et Eesti Energia jaotusvõrgu hinnatõusutaotlust on veel vara kommenteerida.
Konkurentsiameti peadirektor Märt Ots ütleb, et Eesti Energia jaotusvõrgu hinnatõusutaotlust on veel vara kommenteerida. Foto: Toomas Huik

Konkurentsiameti peadirektor Märt Ots valiti rahvusvahelise energiaregulaatorite ühenduse ERRA (ingl k Energy Regulators Regional Association) peakohtumisel järgmiseks kaheks aastaks ühenduse aseesimeheks. ERRA esimeheks valiti Alparslan Bayraktar Türgi Energiaturu Ametist, teatas konkurentsiamet.

«See on Konkurentsiameti seni tehtud tööle suur tunnustus ning näitab, et Eesti on viimase 15 aasta jooksul energiaturu regulatsiooni osas edukas olnud,» sõnas konkurentsiameti peadirektor Märt Ots. Eestis alustati energiaturu reguleerimisega 1998. aastal ning alates 2008. aastast on valdkonna regulaator liidetud konkurentsiametiga.

ERRA (ingl k Energy Regulators Regional Association) on rahvusvaheline energiaregulaatorite ühendus, millesse kuuluvad 36 asutust peamiselt Kesk-Euroopast ja Euraasia regioonist, kuid samuti ka USA, Kamerun ning Aafrika riikide regulaatorite ühendus ECOWAS. ERRA asutati 2000. aastal eesmärgiga vahetada informatsiooni energiasektorit reguleerivate asutuste vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles