Palo ja Sulling saavad Arengufondi nõukogu liikmeteks

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus valitsus tõi võimule rohkem naisi: pildil vasakult majandus- ja taristuminister Urve Palo, väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling ja keskkonnaminister Keit Pentus. Nende selja taga tervise- ja töövaldkonna eest vastutav minister Urmas Kruuse ning ees rahandusminister Jürgen Ligi.
Uus valitsus tõi võimule rohkem naisi: pildil vasakult majandus- ja taristuminister Urve Palo, väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling ja keskkonnaminister Keit Pentus. Nende selja taga tervise- ja töövaldkonna eest vastutav minister Urmas Kruuse ning ees rahandusminister Jürgen Ligi. Foto: Tairo Lutter

Valitsus arutab tänasel istungil eelnõu, mille kohaselt nimetatakse Eesti Arengufondi nõukogu liikmeteks majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo ja minister Anne Sulling.

Eesti Arengufondi seaduse kohaselt nimetab valitsus kaks nõukogu liiget valitsuse liikmete hulgast tähtajaga kuni neli aastat, kuid mitte kauemaks kui nende volituste kehtivuse ajaks, vahendas valitsuse kommuninatsioonibüroo.

Kuna eelmiste valitsuse poolt nimetatud nõukogu liikmete - majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja rahandusminister Jürgen Ligi -, volitused lõppesid eelmise valitsuse tagasiastumisega, tuleb nimetada valitsuse poolt uued nõukogu liikmed.

Eesti Arengufondi kõrgeim juhtimisorgan on üheksaliikmeline nõukogu. Nõukogu liikmeteks on valitsuse, riigikogu ning avalik-õiguslike ülikoolide rektoreid ühendava organisatsiooni poolt nimetatud isikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles