EAS hakkab toetama rahvusvaheliste konverentside korraldamist

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus. Foto: Peeter Langovits

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) alustab täna rahvusvaheliste ürituste ja konverentside toetamise meetme projektitaotluste vastuvõtmist.

EASi regionaalarengu keskuse direktor Monica Hankovi sõnul on meetme eesmärgiks suurendada väliskülaliste ööbimiste arvu Eestis ja vähendada turismi hooajalisust.

«Toetust saab taotleda rahvusvaheliste konverentside, kultuuri- ja spordiürituste kavandamiseks ja läbiviimiseks ning nendega seotud turundustegevusteks välisriikides. Toetuse andmisel eeldatakse Eestit tutvustavate turundustegevuste läbiviimist ürituse planeerimise ja toimumise käigus,» lisas Hankov.

Toetust saab taotleda konverentside läbiviimiseks, mis kestavad vähemalt kolm järjestikkust päeva. Tingimuseks on seatud, et Harjumaal peab olema konverentsi välisosalejate ööbimiste koguarv vähemalt 500 inimest ja väljaspool Harjumaad toimuva konverentsi puhul 300 inimest.

Kultuuri- ja spordiürituste programm peab olema kavandatud vähemalt kahele järjestikkusele päevale ning üritusega seotud minimaalne väliskülastajate ööbimiste koguarv on 2000.

Taotlusi saab esitada kuni 15. maini 2014. Toetuse andmisel lähtutakse Eesti riiklikust turismiarengukavast aastateks 2014 –2020.

Toetuse andmist kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles