Ansip: laiskus edendab infotehnoloogiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip
Peaminister Andrus Ansip Foto: Priit Simson

Täna välisinvesteeringute foorumi avanud peaminister Andrus Ansip rõhutas Eesti e-edu, mida tõid esile ka foorumi põhikõnelejad.

Ansip mainis oma kõnes Skype’i Eesti päritolu, e-valitsust ja e-maksuametit ning kõrgel tehnoloogilisel tasemel pangandust.

«Eestlased on laisad inimesed, seetõttu eelistame tehnoloogiliselt mugavaid lahendusi. Kuna väljas sajab pidevalt kas lund või vihma, eelistame suurt osa oma ajast arvuti taga veeta,» naljatas peaminister.

Ansip rõhutas rahvusvahelisele foorumipublikule ka Eesti peatset üleminekut eurole ning tutvustas riigimajanduse häid näitajaid, mis selle otsuse taga on.

Foorumil on esindatud 25 riigi ettevõtted ja organisatsioonid. Varasematel aastatel on The World Forum for Foreign Direct Investment’i peetud Hollandis, Belgias, Suurbritannias, Hispaanias, Itaalias, Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles