Hinrikus: me armastame Bitcoine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Taavet Hinrikuse ja Risto Käärmanni loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata.
“Taavet Hinrikuse ja Risto Käärmanni loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata. Foto: Toomas Huik

Eesti iduettevõtte Transferwise üks asutajatest Taavet Hinrikus ütles intervjuus Financial Times’ile, et nende ettevõte armastab Bitcoine.

«Me armastame Bitcoine. Bitcoin ja selle ümber käiv arutelu näitavad, kui suur on vajadus innovatsiooniks ning mis on üldse raha ning kuidas seda hoitakse,» rääkis Hinrikus. «Me oleme Bitcoini suhtes väga ootusärevuses.»

Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann leiutasid rahvusvahelise rahaülekannete ja valuutavahetuse süsteemi Transferwise, mis pangad vahelt välja jätab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles