Kemmerling: Grents ei mõjutanud Robbie Williamsi kontserdi prügivedu

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Eesti Keskkonnateenused prügiveoauto.
AS Eesti Keskkonnateenused prügiveoauto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Robbie Williamsi kontserdil prügikastide ja välikäimlatega tegelenud Kemmerling teatas, et Ragn-Sellsi konkurendi juurde üle läinud tippjuhil Kalle Grentsil pole seost otsusega, tellida jäätmekäitlus Eesti Keskkonnateenustelt.

„OÜ Kemmerling teeb koostööd kõikide prügifirmadega, küsides alati erinevaid pakkumisi. Kord osutub valituks üks, kord teine. Siin ei mängi rolli töötajate liikumine erinevate ettevõtete vahel ning kindlasti pole tegemist mingi sepitsusega,“ ütles ettevõtte juhatuse liige Külli Ilves. „Kalle Grentsiga meie ettevõte Robbie Williamsi kontserdi tarbeks pakkumiste tegemisel või hilisemal teenindamisel kokku ei puututudki.“

Rapla kohtumajas süüdistas Eesti juhtivaid jäätmekäitlusfirmasid Ragn-Sells oma endist teenusejuhti Grentsi töötajate ja nendega seotud klientide konkurendi juurde üle meelitamises.

Kui mullu augustis Robbie Williamsi kontserdil prügikastide ja välikäimlatega tegelenud Kemmerling tellis jäätmeveo Eesti Keskkonnateenustelt, mitte Ragn-Sellsilt, nägi kaotaja oma läbikukkumise taga just Grentsi sepitsust.

Ragn-Sells nõuab Grentsilt 23 000 euro suurust kahjutasu, mille õiguspärasuse üle langetab kohus otsuse 31. maiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles