Kredex toetab innovaatiliste transpordikastide äri

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bepco
Bepco Foto: Bepco koduleht

Kredex on käendanud Bepco OÜ, kes tegeleb innovatiivsete transpordikastide rentimisega toiduainetööstuseettevõtetele, investeerimislaenu.

Paljud toiduainetööstusettevõtted kasutavad toodangu transportimisel eri mõõtudes kaste, kuigi jaekaupmeeste ning keskladude haldajad eelistaksid ainult üht tüüpi. Praegu on kasutuses ligi 100 erinevat tüüpi kaste, mida saaks tegelikult asendada ühega.

Kredexi hinnangul seisneb Bepco kastide uuenduslikkus selles, et transpordikastid on ühes standardis ning nad ühilduvad ka euroaluse mõõtudega. Lisaks on Bepco kastid varustatud RFID ribakoodiga, mis võimaldab automatiseerida kastide ladustamist.

Kredexi investeerimislaenu käenduse abil sai ettevõtte teha investeeringu, et asuda teenindama Tere ASi.

Kredexi ettevõtlusdivisjoni juhi Lehar Küti sõnul peavad nad ettevõtte tegevust väga perspektiivikaks, kuna pakutakse lahendust, mis võimaldab toiduainetööstuse ettevõtetel ettevõtetel suurendada tegevuse efektiivsust ja seeläbi vähendada kulusid.

«Oluline on ka lahenduse keskkonnasõbralikkus, kuna kastid on korduvkasutavad ja märkimisväärselt väheneb niiöelda õhuvedu,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles