Siig: ma ei näe põhjust, miks Rannamäe peaks valetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi nõukogu esimees Cinzia Siig.
EASi nõukogu esimees Cinzia Siig. Foto: Toomas Huik

EASi nõukogu esimees Cinzia Siig ütles värske EASi juhi suhtes esitatud kahtlustusi kohta, et tal pole põhjust Andres Rannamäe sõnades kahelda.

«Mul ei ole alust arvata, et midagi oleks teistmoodi, kui Andres on täna kommenteerinud,» ütles Siig. «Hetkel ma toetun Andrese sõnadele ja ma ei näe põhjust, miks ta peaks valetama.»

Siigi sõnul jõudis info kahtlustest Rannamäe suhtes EASi nõukoguni eelmisel reedel ehk kaks päeva pärast Rannamäele volituste andmist.

Leping pole Rannamäega veel sõlmitud, kuid Siigi sõnul on Rannamäe olnud igati vastutulelik ja kõikidele nõukogu liikmete küsimustele vastanud, seega ei näe ta põhjust midagi ümber otsustada.

«Väheke segane lugu on praegu. Andres peab nüüd ennast kaitsma ja tõestama, et see nii ei ole. Mida ta on ka teinud. Kuhugi eest ära jooksnud ta pole,» kirjeldas Siig. «Aga see tundub mulle ka suhteliselt imelik, et kohe kui inimene on ametisse valitud ja andnud esimesed intervjuud, siis kohe tuleb selline ebameeldivus.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles