Rakvere Lihakombinaat ja Tallegg ühinevad

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallegg ja Rakvere lihakombinaat ühinevad.
Tallegg ja Rakvere lihakombinaat ühinevad. Foto: Liis Treimann

Selle aasta mai lõpus ühendatakse HKScani gruppi kuuluvad AS Rakvere Lihakominaat ja AS Tallegg.

Ettevõtte teatel on ühinemise eesmärgiks juriidilise struktuuri selgemaks ja lihtsamaks muutmine. Ühinemisele järgneb ettevõtte nimemuutus ning uueks nimeks saab AS HKScan Estonia.

2013. aasta suvel antud suuniste kohaselt muudetakse ära ka Läti ja Leedu üksuste ärinimed. Läti AS-ist Rīgas Miesnieks saab AS HKScan Latvia, ning Leedu UAB-st Klaipėdos Maisto Mėsos Produktai saab UAB HKScan Lietuva.

Need muudatused ei mõjuta mitte kuidagi olemasolevaid tootebrände. Ühinemine on puhtalt õiguslikku laadi ning ei avalda mõju ettevõtte töötajatele, märkis ettevõtte oma teates.

Uue nimestruktuuri eesmärk on täpsustada HKScani brändistrateegiat ja tugevdada Grupi identiteeti nii sisemiselt kui ka väliselt. Suunised on osa 2012. aastal alustatud strateegilisest ja organisatoorsest ümberkorraldusest, mille eesmärk on parandada HKScan Grupi kasumlikkust ja tõhusust ning ehitada üles tugev ja ühtne korporatiivkultuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles