Microsoft teeb XP välja vahetajatele suuri soodustusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows XP.
Windows XP. Foto: Liis Treimann

Microsofti operatsioonisüsteemi XP toe kadumise aeg läheneb ning ettevõte teeb suuri kulutusi, et saada kasutajad Windows 8 platvormi peale, kirjutab TechRadar.

Näiteks pakub Microsoft Windows XP kasutajatele ükskõik millise uue Windows 8 tahvel- süle või lauaarvuti ostmisel oma veebipoes 50 dollari suurust allahindlust.

Lisaks sellele pakub maailma suurim tarkvaraettevõte kasutajatele kolme kuu pikkust kasutajatuge, et teha üleminek võimalikult lihtsaks. See tähendab, et nimetatud aja jooksul on uute personaalarvutite ostjatel võimalik saada Microsofti kasutajatoega telefoni või vestlusprogrammi abil ööpäevaringset abi.

Kolmanda sammuna laiendab Microsoft tasuta andmevahetusteenuse pakkumist Laplinki abil. See tähendab, et kasutajatel on võimalik kõik oma vana arvuti kõvakettal sisalduvad andmed, fotod, muusika, videod, dokumendid jms uude arvutisse tasuta üle kanda.

Pakkumine lõpeb 30. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles