Eesti Energia kaotas ihaldusväärseima tööandja tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype Eesti tegevjuht Andrus Järg.
Skype Eesti tegevjuht Andrus Järg. Foto: Mihkel Maripuu

CV Keskuse iga-aastasest uuringust selgusid taas Eesti hinnatuimad tööandjad.

Eesti ihaldusväärseima tööandja tiitli, mis oli viimased kaks aastat läinud Eesti Energiale, haaras seekord võidukalt endale Skype Technologies. Skype'i puhul hinnati lisaks töötasule, töötajate väärtustamisele, heale töökeskkonnale ja kolleegidele ka ettevõtte innovaatilisust ja sportimisvõimalusi.

Edetabeli TOP20:
Koht (Koht eelmisel aastal)

1. (2.) Skype Technologies OÜ
2. (1.) Eesti Energia AS
3. (3.) Elion Ettevõtted AS
4. (4.) Swedbank AS
5. (5.) AS EMT
6. (13.) ABB AS
7. (8.) OÜ Playtech Estonia
8. (11.) AS LHV Pank
9. (18.) Microsoft Estonia OÜ
10. (9.) Nortal AS
11. (14.) Kalev AS
12. (7.) AS SEB Pank
13. (10.) Kaubamaja AS
14. (-) Estravel AS
15. (16.) Eesti Rahvusringhääling (ERR)
16. (12) Eesti Pank
17. (17.) Nordea Bank Finland Plc Eesti filiaal
18. (15.) Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK)
19. (-) A. Le Coq AS
20. (-) Transferwise Ltd Eesti filiaal

Edetabelist on välja on kukkunud AS Tallink Grupp (mullu 6.), Elisa Eesti AS (19.) ja Tallinna Lennujaama AS (20.). Uued tulijad on Estravel AS, A. Le Coq AS ning Transferwise Ltd Eesti filiaal.

Kokku osales uuringus 4083 vastajat üle Eesti erinevatest töövaldkondadest, neist 94 protsenti olid vanuses 20-59 ning 74 protsenti olid palgatöötajad või vabakutselised.

Skype Eesti juht Andrus Järg ütles, et rahulolevad ja õnnelikud töötajad on ettevõtte kõige paremad saadikud ja nad teevad parima, et meie inimesed end töö juures hästi tunneksid.

«Skype on unikaalne töökoht nii Eestis kui kogu maailmas. Esmalt seetõttu, et meie tooted pakuvad huvitavat tööd ja arenguvõimalusi väga erineva hariduse ning valdkondliku taustaga inimestele. Teisalt on iga Skype’i töötaja Eestis suure rahvusvahelise ettevõtte osa ning tegutseb maailmatasemel kolleegide ja väljakutsete keskel. Kolmandaks on vähe ettevõtteid Eestis, kelle tegemised kogu maailmale niivõrd korda läheksid,» kirjeldas Järg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles