TTÜ jätkab koostööd Mitsubishiga

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tehnikaülikool.
Tallinna Tehnikaülikool. Foto: Marina Puškar

Tallinna tehnikaülikool ja Mitsubishi esindajad otsustasid jätkata big data projektidega ning otsivad ka võimalusi laiendada uurimisteemade ringi.

Tallinna tehnikaülikooli prorektor Tea Varrak ja infotehnoloogia teaduskonna dotsent Innar Liiv osalesid eelmisel nädalal president Toomas Hendrik Ilvese töövisiidil Jaapanis, kus kohtuti seniste partneritega Mitsubishi Corporationist ning Mitsubishi Motors Corporationist.

Tehnikaülikooli üks olulisi eesmärke rahvusvaheliste korporatsioonidega suhtlemisel on võimaldada doktorantidel ja teadlastel osaleda kõrgtehnoloogilistes koosprojektides, mis suurendab doktoriõppe kvaliteeti ja efektiivsust, tugevdada hästi töötavate doktorikoolide sisu ning muuta teadustulemusi relevantsemaks tööstusele.

Samuti muutub läbi TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory koostööprojektide praktilisemaks ka õppetöö kõikidele tudengitele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles