Eestlane läheb Statoili Venemaa haru juhtima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Vahtrik
Raimo Vahtrik Foto: Erakogu

Statoil Fuel & Retail Eesti senine ärikliendi müügi- ja teenindusdirektor Raimo Vahtrik, kes on Statoilis töötanud üle 20 aasta, hakkab alates 10. märtsist 2014 juhtima Statoil Fuel & Retail Venemaa organisatsiooni.

«Raimo on oma suure kogemustepagasiga väga väärtuslik töötaja ning on andud väga suure panuse Statoili edule ja seda mitte ainult Eesti mõistes. Erinevate rahvusvaheliste projektide raames on ta ennast tõestanud ka kogu kontserni tasandil. Mul on siiralt hea meel, et Raimo töö on pälvinud tunnustust, mille tõestuseks on ka selline pakkumine,» rääkis Statoil Fuel & Retail Eesti AS peadirektor Kai Realo.

20 aastat tagasi teenindusjaama juhatajana alustanud Raimo Vahtrik on aastate jooksul töötanud Statoilis jaemüügijuhi, kinnisvarajuhi ning logistikajuhina. Viimased aastad töötas ta Eesti äriüksuse ärikliendi müügi- ja teenindusdirektorina, vastutades mootorikütuste tarne ja logistika, klienditeeninduse, maksekaartide administratsiooni ning müügi eest äriklientidele. Alates 10. märtsist 2014 hakkab Vahtrik kaheaastase lepingu alusel juhtima Venemaa jaemüügiäriüksust.

«Kuigi Venemaa äriüksus on veel Eestiga võrreldes teenindusjaamade arvult veidi väiksem, on sealne potentsiaal, eriti kütuse müügi valdkonnas, väga suur. Murmanski piirkonnas oleme turuliider, kuid Sankt Peterburis suhteliselt väikesed tegijad. Venemaal on tegus ja kompetentne meeskond ning minu ülesanne on sobituda sealsesse ärikeskkonda, mitte vastupidi. Samas on selge, et mõneski valdkonnas on Venemaa äriüksusel võimalik õppida just Eestilt, kus nii kütuse- kui ka poe kliendiarv on jätkuvalt kasvanud,» rääkis Raimo Vahtrik.

Sarnaselt Eesti äriüksusega on ka Venemaa organisatsioon rahvusvahelise kontserni Statoil Fuel & Retail AS tütarettevõte, mis omakorda kuulub 2012. aasta suvest globaalsesse jaemüügikontserni Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard). Statoil Fuel & Retail Venemaa äriüksus teenindab kliente Venemaa lääneosas kokku 33 teenindusjaamas, mis asuvad Murmanski, Sankt Peterburgi ja Velikije Luki vahelisel ca 1500 km pikkusel alal. Ettevõttes töötab ligi 400 inimest, kellest ca 60 peakontoris Sankt Peterburgis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles