Acer ei plaani lähiajal Windows Phone telefone tootma hakata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Acer Liquid Z4 Androidi kasutav nutitelefon, mida esitleti äsja Barcelona tehnoloogiamessil
Acer Liquid Z4 Androidi kasutav nutitelefon, mida esitleti äsja Barcelona tehnoloogiamessil Foto: SCANPIX

Tehnoloogiaettevõtte Acer esindaja sõnul on Windows Phone operatsioonisüsteemi kasutavate nutitelefonide tootmine ettevõttele liiga suur risk ning pigem oodataks,e millal selle rakenduste ja kasutajate arv jõuab konkurentidega võrreldes arvestavale tasemele, kirjutab The Inquirer.

Kuigi Taiwani ettevõte tuli kolm aastat tagasi välja Windows Phone´i kasutava nutitelefoniga Acer W4, polnud selle müügitulemused kiita ning lähitulevikus ei plaani tootja Microsofti tarkvarale uusi telefone toota.

«Windows Phone rakendustepood on tegemas edusamme, kuid kui seal on 350 000 rakendust ning seal pole välja toodud top100, pole see tarbijatele hea. On hulk elemente, mida nad peaks parandama,» ütles Aceri EMEA  regiooni nutitelefonide asepresident Allen Burnes.

Samuti pole Windows Phone´il tema hinnangul piisavat tarbijate toetust.

«Praegu on selle turuosa Euroopas 7 protsenti, kui Microsoft suudab selle tõsta 10 ja 15 protsendi vahele, oleme me juba huvitatud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles