Vitsur: ükskord mõistavad kõik reformide vajadust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kollaaž Katri Karing

Majandusteadlane Heido Vitsur ütles, et vajalikke reforme tuleb teha, kuigi nad väga kiiresti meie elu ei muuda ja tulemusi ei pruugi anda.

President Toomas Hendrik Ilves rääkis vabariigi aastapäeval peetud kõnes, et suured reformid on jäänud valimiskampaaniate taha ja valijat ei hinnata, Heido Vitsur oli üks nendest, kes kirjutas alla üleskutsele, teha kiiresti ära haldusreform, ta ütles «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et niisugustest üleskutsetest ja meeldetuletustest on kindlasti kasu, vahendas ERR Uudised.

«Kui ikka pidevalt meelde tuletada ja hoida teemasid aktuaalsena, siis ükskord neile reageeritakse,» märkis ta.

Vitsur ütles, et on ilmselge, et ka järgmine peaminister ühe päevaga haldusreformi ära ei tee, kuigi ta võib seda algatada, reformid Vitsuri kinnitusel kiiresti elu ei muuda ja tähti taevast alla ei too, kuid need on asjad, mis tuleb ära teha.

«Nii või teisiti, ükskord see arusaamine, et reformid tuleb ära teha, rahva hulka jõuab ja siis nad ära tehakse,» rõhutas analüütik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles