Eesti ühe juhtiva IT ettevõtte juht vahetub

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslan Štšerbjuk.
Ruslan Štšerbjuk. Foto: Erakogu

Seoses tegevjuhi Toomas Mõttuse ettevõttest lahkumisega asub Atea Eesti esindust juhtima senine juhatuse liige Ruslan Štšerbjuk. Atea on suurim infotehnoloogiliste lahenduste ja teenuste pakkuja Põhjamaades ja Baltiriikides.

Toomas Mõttus lahkus ettevõttest käesoleva aasta veebruari alguses. «Asusin Ateat juhtima pärast Atea ja NG Infra liitumist 2012. aastal. Minu eesmärk oli võimalikult tõhusalt ja kiirelt ettevõtete ühinemine ellu viia. See eesmärk on nüüd edukalt täidetud,» ütles Mõttus.

Atea Eesti uus tegevjuht Ruslan Štšerbjuk loodab, et tuleval aastal suureneb nii Atea turuosa kui ka ettevõtte kasum: «Kindel suund on nii ettevõtte kui ka müügitulemuste stabiilne kasv. Kindlasti kasvab Atea kiiremini kui Eesti majandus, aga ka kiiremini kui IT-valdkond tervikuna.»

Ateal on kokku 84 kontorit Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Ateas on kokku üle 6500 töötaja, kellest rohkem kui pooled on sertifitseeritud spetsialistid. Atea kontserni kogukäive 2013. aastal ületas 2,65 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles