Samsung Galaxy S5 saab ilmselt 5,2-tollise ekraani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Foto: SCANPIX

Samsungi lähiajal tutvustatav uus nutitelefonide lipulaev Galaxy S5 saab 5,2-tollise pikkuse diagonaaliga ning senisest tippmudelist S4 kõrgema lahutusvõimega ekraani, kirjutab Bloomberg anonüümsetele ettevõttega seotud allikatele viidates.

Suure tõenäosusega Galaxy S5 nime kandev telefon saab oma eelkäijast parema kaamera ning pikema kestvusega aku. Ühe Bloombergi allika väitel hakkab seade maksma vähem kui praegune tippmudel S4.

Eelmise aasta aprillis turule paisatud 5-tollise ekraani ja 13 MP kaameraga varustatud Galaxy S4 on analüütikute hinnangul praeguseks müüdud umbes 63,5 miljonit eksemplari. Tunamullust müügihitti Galaxy S3 on müüdud pea kaks miljonit eksemplari rohkem.

Eelmise aasta neljandas kvartalis tarnis Samsung 112 miljonit mobiiltelefoni ning omas sellega maailmas 22,9 protsendi suurust turuosa. Tunamullustele tulemustele jäädi sellega napilt alla - 2012. aasta  viimases kvartalis tarniti 113,6 miljonit telefoni ja Samsungi globaalseks turuosaks oli 23,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles