Microsoft pikendab ärikasutajatele Windows 7 eluiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 7 logo.
Windows 7 logo. Foto: SCANPIX

Microsoft teatas, et lubab PC-tootjatel eelinstallida oma seadmetesse Windows 7 Professional operatsioonisüsteemi ka peale käesoleva aasta 31. oktoobrit, platvormi tavakasutajatele mõeldud versioonidele see ajapikendus ei laiene, kirjutab ZDNet.

Microsoft teatas möödunud aasta detsembris oma vastavas veebikeskkonnas, et riistvaratootjatel ja jaemüüjatel ei ole alates käesoleva aasta 31. oktoobrist võimalik müüa personaalarvuteid eelinstalleeritud  Windows 7 operatsioonisüsteemiga.

Veidi hiljem teatasid firma kõneisikud, et tegu oli kommunikatsiooniveaga ning õiged andmed aegade kohta teatatakse hiljem.

Sellel nädalal jõudiski see hetk kätte ning kuigi Microsofti kõneisikud teatasid, et Windows 7 Pro platvorm jääb riistvaratootjatele eelinstalleeritavaks ka peale varasemalt mainitud 31. oktoobrit, ei täpsustatud siiski millal see tugi ära kaotatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles