Paypal: kahe aasta pärast pole rahakotte vaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paypali veebirakendus.
Paypali veebirakendus. Foto: SCANPIX

Makselahendusi pakkuva ettevõtte Paypal Briti üksuse tippjuhi Rob Skinneri sõnul usub ta jätkuvalt, et 2016. aastaks on tarbijatel võimalik mobiilsete maksete sektori kiire arengu tõttu loobuda tavapärasest krediit- ja deebetkaartidest pungil rahakotist, kirjutab Techradar.

Vastava ennustusega tuli Skinner välja juba 2011. aastal ning tema sõnul pole praegu, kolm aastat hiljem põhjust uskuda, et see ei võiks reaalsuseks saada.

«See ei tähenda muidugi, et inimestel ei peaks enam rahakotte olema, vaid inimestel tekib sellega seonduvalt uued valikuvõimalused, kuna üha rohkem kohti aktsepteerivad mobiilimakseid,» selgitas ta.

«Ma ei tea, milline suur jaemüügikett esimesena sellele üle läheb, kuid ettevõtted on juba hakanud harjuma rakendustega ning sellega, et tarbijad teevad nende abil üha rohkem igapäevategevusi mobiilses seadmes,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles