Pärnu Konverentside meediapartneriks on Postimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Konverentside partner Toomas Tamsar, endine male maailmameister ja poliitik Garri Kasparov ja Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves Pärnu Juhtimiskonverentsil aastal 2012.
Pärnu Konverentside partner Toomas Tamsar, endine male maailmameister ja poliitik Garri Kasparov ja Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves Pärnu Juhtimiskonverentsil aastal 2012. Foto: Pärnu konverentsid

AS Postimees ja Pärnu Konverentsid sõlmisid koostööleppe, mille alusel saab Eesti juhtivast meediaväljaandest Pärnu Konverentside meediapartner. Mitmekülgne koostöö tähendab muuhulgas seda, et ajakirja Liidrite Lood hakkab edaspidi andma välja Postimees.

«Pärnu Konverentsid on Eesti tuntumaid konverentsikorraldajaid ja meil on hea meel anda oma panus kõrgetasemeliste konverentside toimumisse,» ütles ASi Postimees juhatuse liige Mart Luik, kelle sõnul toetab Postimees konverentside toimumist eelkõige turundustegevuste kaudu. Lisaks sellele jõuavad konverentsil oma ala tippude öeldud mõtted ka juhtimisportaali Juhtimine.ee, majandusportaali E24.ee ja Postimehe lugejateni. Portaalis Juhtimine.ee hakkavad lisaks ilmuma eksklusiivintervjuud konverentsil esinevate spetsialistidega.

«Sõlmisime kommunikatsioonialase koostööleppe Postimehega selleks, et olulised juhtimismõtted jõuaksid võimalikult suure auditooriumini. Pärnu Konverentsid ja Postimees on alati hea seisnud uute ja innovaatiliste ideede toomise eest Eesti inimeseni ja nüüd saame koostöös luua lisaväärtust juhtimisalaseid teemasid sügavamalt käsitledes,» selgitas Pärnu Konverentside partner Anti Orav.

Ilmumist jätkab ka Pärnu Konverentside ajakiri Liidrite Lood, mis sel aastal ilmub veel kolmel korral – aprillis, septembris ja novembris. Mahukas ajakiri on suunatud liidritele, kes kujundavad tänast ja homset Eesti ettevõtlust ning juhtimiskultuuri. Ajakirja Liidrite Lood toimetajana jätkab Villu Zirnask.

«Liidrite Lood pakub eel- ja lisalugemist konverentsidel jutuks tulevatele teemadele. Seda ajakirja on alati olnud põnev teha, sest nii nagu Pärnu Konverentsid, otsib ka Liidrite Lood värskeid või teenimatult tähelepanuta jäänud vaatenurki Eesti majanduse ees seisvatele väljakutsetele,» ütles Zirnask. «Sama suunda jätkab ajakiri ka edaspidi.»

Eesti suurimate ärikonverentside ligi 20-aastase korraldamise kogemusega ettevõtte tuntumad üritused on Pärnu Juhtimiskonverents, Pärnu Turunduskonverents, Pärnu Finantskonverents ja Pärnu Raamatupidamiskonverents. Uue sündmusena toimub 13.–14. märtsil Strand SPA & Konverentsihotellis tarneahelakonverents «Timmitud koostöö».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles