Estonian Airi ja pilootide esindajad arutasid edasisi samme

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi töötüli jõudis riikliku lepitaja juurde.
Estonian Airi töötüli jõudis riikliku lepitaja juurde. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tänasel kohtumisel arutasid Estonian Airi (EA) ja Eesti Liinilendurite Assotsiatsiooni (ELA) esindajad läbirääkimiste edasisi samme. Mõlema osapoole sõnul kulgesid läbirääkimised asjalikus õhkkonnas.

«Meil on hea meel teatada, et saavutasime üle pika aja töise läbirääkimise õhkkonna, mille pinnalt on võimalik jätkata sisulisi läbirääkimisi. Jätkame kohtumisi, kus mõlemad osapooled saavad oma seisukohti argumenteerida ja leida mõlemaid pooli rahuldav lahendus. Kõige suuremaks väljakutseks osapooltele ongi kompromissi leidmine, mis tagaks ettevõtte jätkusuutlikkuse ja töötajate rahulolu,» lausus ELA esimees Helen Reinhold.

«Tänane kohtumine oli niiöelda avang järgnevateks kõnelusteks ja infovahetuseks osapoolte vahel. Estonian Airi ja Eesti Liinilendurite Assotsiatsiooni ühine eesmärk on tagada lennufirma jätkusuutlik areng ja kasumlik tegevus. Meil tuleb ühiselt pingutada veenmaks Euroopa Komisjoni selles, et Estonian Air täidab tema ette seatud eesmärgid,» lisas Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmér.

Järgmine kohtumine EA ja ELA esindajate vahel toimub nädala pärast 18. veebruaril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles