EMT ja Elion suutsid taas Elisa murda

Aivar Reinap
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT ja Elisa võitlevad klientide pärast - kord on üks peal ja siis teine.
EMT ja Elisa võitlevad klientide pärast - kord on üks peal ja siis teine. Foto: Toomas Huik

EMT suutis pärast 12-kuulist allajäämist tänavu jaanuaris edestada Elisat numbriliikumise statistikas. Viimaste aastate parima tulemuse tegi ka pikemalt langustrendis olnud Elion.

Tehnilise järelevalve ameti statistika kohaselt jäi jaanuaris EMT mobiilinumbrite liikumisest erinevate sideettevõtete vahel 851 numbriga plussi. Elisa võitis numbreid juurde 272 ja Tele2 kaotas 1123 numbrit. Viimati suutis EMT Elisat edastada eelmise aasta jaanuaris. Kogu eelmise aasta lõikes jäi Elisa numbriliikumises plussi 12818 numbriga. EMT tulemuseks jäi +2838 ja Tele2 miinus ulatus 15 633ni.

«Ega me mingit ekstra-rünnakut teinud ei ole,» kommenteeris EMT juht Valdo Kalm. «Eks siis meie pakkumised olid konkurentidest paremad. Samas tuleb tunnistada, et jaanuar oli meile tõesti hea müügikuu ja seda eriti mobiilse andmeside osas.»

Tavatelefonivõrgus suutis viimaste aastate parima tulemuse teha Elion, mis võitis juurde 1500 numbrit. Suurim langeja oli Elisa 1688 kaotatud numbriga. Eelmisel aastal kaotas samas Elion 13 305 numbrit ja Elisa võitis 11 423 numbrit ehk Elion on suutnud konkurendilt numbreid tagasi võita.

Elisa juht Sami Seppänen lubas liikumisi kommenteerida mõne tunni pärast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles